poker
casino

PokerStars firar med $10 000 gratisturnering


Annons

Den 10 december erbjuder PokerStars alla sin registrerade medlemmar möjlighet att vinna en del av en prispott innehållandes $10 000 i kontanter samt en resa till Bahamas för att spela PokerStars Caribbean Adventure (PCA).

Kampanjen är en del av PokerStars firande av sitt tioårsjubileum.

Det kommer att finnas totalt tio stycken gratisturneringar, en för varje år som PokerStars har funnits. Alla medlemmar har möjlighet att delta i en gratisturnering – den som är kopplad till det år man registrerade sig som medlem.

För att få en biljett till en gratisturnering behöver du se till att erhålla minst en VIP Player Point under november månad. Om du inte redan har gjort det har du alltså bara några få dagar på dig att se till att skaffa den där poängen.

Om du till exempel registrerade dig hos PokerStars år 2004 har du möjlighet att delta i den gratisturnering som heter ”2004 Class Freeroll” och som startar klockan 18:09 GMT den 10 december. (Förutsatt att du har tjänat ihop minst en VIP-poäng alltså, annars får du ingen turneringsbiljett.)

Alla turneringsbiljetter kommer att delas ut under perioden 1-7 december, så om du har kvalificerat dig ska du erhålla en då.

Schema för gratisturneringarna den 10 december 2011

För spelare registrerade år 2001 – 13:00 ET (18:00 GMT)
För spelare registrerade år 2002 – 13:03 ET (18:03 GMT)
För spelare registrerade år 2003 – 13:06 ET (18:06 GMT)
För spelare registrerade år 2004 – 13:09 ET (18:09 GMT)
För spelare registrerade år 2005 – 13:12 ET (18:12 GMT)
För spelare registrerade år 2006 – 13:15 ET (18:15 GMT)
För spelare registrerade år 2007 – 13:18 ET (18:18 GMT)
För spelare registrerade år 2008 – 13:21 ET (18:21 GMT)
För spelare registrerade år 2009 – 13:24 ET (18:24 GMT)
För spelare registrerade år 2010 – 13:27 ET (18:27 GMT)

Gå till PokerStars »

PokerStars Fakta

Betyg:3.95
Bonus:4500 kr / 100%
Webbsajt:PokerStars
Nätverk:PokerStars
Skattefritt:
Mobilstöd:
Spela gratis:

» PokerStars recension

Få 10 gratis spinn på Sveriges bästa casino

Mr Green har utnämnts till Sveriges bästa spelsajt fem år i rad. Här får du 10 gratis spinn plus 1000 kr i bonus!
Annons

Kommentera

Logga in för att skriva kommentarer