poker
casino

Söndagsturneringar flyttas för att passa européerna bättre


Annons

PokerStars har beslutat att tidigarelägga sina berömda söndagsturneringar så att tiderna ska passa pokerspelare i Europa bättre.


Från och med söndagen den 5 juni kommer de stora söndagsturneringarna hos PokerStars att hållas flera timmar tidigare än förr, till exempel kommer Sunday Warm-Up att sätta igång klockan 17:00 svensk tid och Sunday Million startar klockan 20:30 svensk tid. Du hittar hela söndagsschemat här nedanför.

Även Omaha-turneringen på måndagar och Super Tuesday Tournament kommer att tidigareläggas för att passa de europeiska tidszonerna bättre.

För att fira förändringen har PokerStars utlovat dubbelt stora garantipotter för söndagen den 5 juni. Detta innebär att Sunday Million kommer att ha maffiga 2 miljoner i garantipott nu på söndag, samtidigt som amerikanska spelare fortfarande är förhindrade att spela.

Satelliter till söndagens storturneringar hålls varje dag den här veckan, och varje satellit har samma starttid som sin målturnering. Om du vill satellita dig till Sunday Million är det alltså satelliterna klockan 20:30 svensk tid du ska sikta in dig på.

Nytt schema från och med söndagen den 5 juni
Sunday Kick-Off -08:00 ET (14:00 svensk tid )
Sunday Warm-Up -11:00 ET (17:00 svensk tid )
Sunday Rebuy -12:00 ET (18:00 svensk tid )
Sunday Storm -13:30 ET (19:30 svensk tid )
Sunday Million -14:30 ET (20:30 svensk tid )
Sunday 500 -15:30 ET (21:30 svensk tid )
Sunday Second Chance -16:30 ET (22:30 svensk tid )
Sunday Supersonic -18:30 ET (24:30 svensk tid )

Särskilda garantipotter för söndagen den 5 juni
Sunday Kick-Off $150 000
Sunday Warm-Up $1 miljon
Sunday Rebuy $400 000
Sunday Storm $400 000
Sunday Million $2 miljoner
Sunday 500 $400 000
Sunday Second Chance $250 000
Sunday Supersonic $80 000

Gå till PokerStars »

PokerStars Fakta

Betyg:3.95
Bonus:4500 kr / 100%
Webbsajt:PokerStars
Nätverk:PokerStars
Skattefritt:
Mobilstöd:
Spela gratis:

» PokerStars recension

Få 10 gratis spinn på Sveriges bästa casino

Mr Green har utnämnts till Sveriges bästa spelsajt fem år i rad. Här får du 10 gratis spinn plus 1000 kr i bonus!
Annons

Kommentera

Logga in för att skriva kommentarer